Csepeli Csiripelő

A verseny 2024-ben nem kerül megrendezésre!

Versenyközpont/Rajt/Cél: Kolonics György sétány (északi sorompó), Budapest XXI. kerület

Szervező: Herperger Anita

Email cím: herperger.anita@gmail.com 

Telefon: +36203441144 

A Csepeli Csiripelő a Csepel-szigeten megrendezésre kerülő terepfutó verseny.  A versenyen megadott szintidőn belül kell teljesíteni a szervezők által kijelölt útvonalat. 

TÁVOK

Az egyéni erőnléthez, felkészültséghez igazodó távválasztás a versenyző felelőssége!

További információ a távokra kattintva azok oldalain olvasható.

Létszámlimit: -

Nevezési díj: -

Díjazás: kézzel festett egyedi kerámia befutóérem, 1-3. helyezett férfi és nő számára egyedi kerámia érem és ajándékcsomag

Nevezési díj tartalmazza: minden résztvevőnek kézzel festett kerámia befutóérem, ajándékok a rajtcsomagban, tombola, frissítés az ellenőrzőpontokon és a célban (víz, Penco izotóniás ital, gyümölcs, savanyú uborka, ropi, csoki stb.), 1-3. helyezett férfi és nő számára egyedi kerámia érem és ajándék, elektronikus időmérés, szervezés egyéb költségei

NEVEZÉS

A versenyen kizárólag benevezett és a nevezési díjat befizetett személy vehet részt! HELYSZÍNI NEVEZÉST KORLÁTOZOTT SZÁMBAN TUDUNK BIZTOSÍTANI!

Nevezés megnyitása: -

Nevezés lezárása: -

Nevezési díj befizetése: -

Számlaszám: -

Közleményben kérjük az induló nevét és a versenyt feltüntetni: pl. Csirip Csaba Csepeli Csiripelő 10

Nevezési díj befizetési határideje a nevezést követő 5 napon belül, vagy a létszámlimit elérését követő munkanapon. 

Lemondás és a nevezés átadása: -

Lemondást kizárólag a főszervező számára küldött e-mailben fogadunk el az info@bukkitura.hu címen! Lemondás esetén a nevezési díjat 500,- Ft kezelési költség levonásával utaljuk vissza! A határidőt követő lemondás esetén a nevezési díjat nem áll módunkban visszautalni! Nevezés átadásának bejelentése a fenti email címen lehetséges, a határidőt követően nem áll módunkban átírni a nevezést. 

A verseny rajtunk kívülálló okokból történő törlése esetén a nevezési díjat visszautaljuk.

ELEKTRONIKUS IDŐMÉRÉS

A versenyen elektronikus időmérés történik. Beérkezés után az eredmények online és a rajtban is követhetők, az eredménylista a szintidő letelte után válik véglegessé. 

KÖTELEZŐ ÉS AJÁNLOTT FELSZERELÉS

Kötelező felszerelés: pohár vagy kulacs

Javasolt felszerelés:  egyéni víz- és energiapótlás, a nevezéskor megadott számon elérhető, bekapcsolt állapotú mobiltelefon, naptej, időjárásnak megfelelő futóruházat és lábbeli

A rajtszám viselése a verseny során jól látható helyen kötelező!

RÉSZVÉTELI SZABÁLYOK

 • A versenyen mindenki a saját felelősségére indul!
 • A táv kizárólag gyalogosan, futva vagy túrázva teljesíthető, külső segítség, egyéb közlekedési eszköz igénybevétele azonnali kizárást von maga után!
 • A szervezők által kijelölt útvonal kötelező! A verseny útvonalát szalaggal jelöljük, ezen kívül a tájékozódás a turistajelzések alapján történik! 
 • Jelzett turistautakról letérni, illetve lezárt területre bemenni szigorúan tilos, a versenyről való azonnali kizárást von magával!
 • 14 éves kor alatt nem javasoljuk az indulást, 14-18 éves versenyző írásbeli szülői engedéllyel vagy a versenyen induló szülő kíséretében vehet részt a versenyen! 
 • Felhívjuk a figyelmet, hogy a versenyen nincsenek életkori kategóriák, mindenki egy mezőnyben indul!
 • A verseny rossz időjárási körülmények esetén is megrendezésre kerül. Előre nem látható, extrém időjárási viszonyok és vírusveszély miatti korlátozások esetén, a futók testi épségének és egészségének védelme érdekében új időpontban kerül megrendezésre. 
 • Az útvonalmódosítás jogát fenntartjuk!
 • Habár kutya- és cicabarátok vagyunk, ezen a versenyen kérjük, hogy ne induljatok kutyával! 
 • A versenyen kábítószer vagy alkohol befolyása alatt álló személy nem vehet részt.
 • Amennyiben valaki sérülés/kimerültség miatt feladja a versenyt, azonnal értesítse a szervezőket a fenti telefonszámon. 
 • A résztvevő hozzájárul, hogy a rendezők az adatait nyilvántartsák és azokat statisztikák készítéséhez felhasználják, illetve a verseny honlapján és közösségi oldalain megjeleníthessék. A rendezők kijelentik, hogy a személyes adatokat harmadik fél számára nem adják ki!
 • A résztvevő hozzájárul, hogy a rendezvényen készült fotókon, videókon szerepeljen, illetve a verseny honlapján és közösségi oldalain azokat megjeleníthessék.
 • Kiemelten felhívjuk a figyelmet az érintett védett természeti területek és értékek megőrzésére és az ide vonatkozó szabályok, előírások betartására, valamint arra, hogy a vadon élő állatok zavarása, a növények, állatok, ásványok és kőzetek gyűjtése, károsítása tilos!
 • A versenyen szemetelni tilos, kérjük, hogy az útközben keletkezett hulladékot a verseny után a hulladékgyűjtőkbe szíveskedjen mindenki kidobni!